Mindshapers Interactive Media is a design studio — creating branding + design + websites for… dreamers, magic makers, action takers.

Our Backstory

Waarom Mindshapers de wereld wil inspireren.

Mindshapers Interactive Media is een design studio, gevestigd in Herkenbosch (Limburg). Opgericht door Mastermind Daniëlle. De hartslag van Mindshapers is om iets te creëren dat het leven van andere magic makers makkelijker, leuker of mooier maakt. Dit doen we door ze de visuele tools te geven die ze nodig hebben om hun verhaal in de atmosfeer te lanceren en het inspireren van verandering en schoonheid in de wereld.

Branding is meer dan alleen een logo. Het is het vertellen van een verhaal, jouw verhaal. Een sterk merk met een duidelijke identiteit dat voor iets staat en zich ergens tegen verzet – dat is een echte Mindshaper. Wij geloven dat jouw verhaal achter het merk de essentie van je brandstrategie is. Onze Masterminds zorgen ervoor dat door de juiste branding en tools in te zetten, jouw merkverhaal tot leven wordt gebracht. Wij helpen je dan ook graag met het creëren van je Masterplan om de wereld te veroveren.

We weten dat bij het ontwikkelen van je Masterplan ook sidekicks nodig zijn. En laten wij nu net die Masterminds zijn in storytelling, branding en design! Onze Masterminds kijken er nu al naar uit om met jou dit avontuur aan te gaan en jouw backstory te ontdekken.